KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

KÖZÉP- ÉS KELET-EURÓPAI ÉS BALKÁN EGYBESZERKESZTÉSI KONFERENCIA 2022

2022. szeptember 23-25

Bukarest, Románia

A konferenciafüzet letöltése itt:

A szentek Közép- és Kelet-Európának és a Balkánnak az egész területéről szeretnének meghívni benneteket egy közelgő fizikai/online hibrid konferenciára. Hisszük, hogy ez a konferencia kiváló lehetőséget fog nyújtani az Úrnak, hogy bátorító, ellátó és vigasztaló igét szóljon a gyülekezetekhez és a szentekhez ezekben a régiókban, amelyeket közvetlenül érint a jelenlegi, példátlan világhelyzet.

„Ma a távközlés és a közlekedési eszközök fejlődésének köszönhetően a földrajzi távolságok jelentősen lecsökkentek. […] Ma már mindenféle találmányok és eszközök az egész világon az emberek összekapcsolódását eredményezték. Krisztus Testének egybeszerkesztődése lehetséges a mindenféle modern közlekedési (és kommunikációs) eszköz révén. Ezért az összes gyülekezetnek életben és szellemben kell élnie, és egybe kell szerkesztődnie Krisztus Teste valóságának megnyilvánulása érdekében.

Milyen csodálatos, hogy az Úr Kínában az Ő helyreállító munkáját felemelte, majd a világhelyzet változásain és a különböző tudományos találmányokon keresztül a világ különböző pontjaira is elhozta az Ő helyreállító munkáját! Amit az Úr tett, az valóban csodálatos. Mindannyiunknak fel kell zárkóznunk az Úr haladásához, és együtt kell működnünk Vele, hogy beteljesedjen az Ő szívének vágya az örökkévalóságban.”

(A General Outline of God’s Economy and the Proper Living of a God-man, 6. fejezet)

Általános téma:

AZON AZ ÚTON JÁRNI, AMELY KRISZTUS ÉLVEZÉSE AZ ÉLET FÁJAKÉNT

 

„A program négy alkalomból áll. A közelmúltban megrendezett Memorial Day konferencián elhangzottakból lesz négy alkalom.

Az üzenetek angol nyelven hangzanak majd el, román tolmácsolással a helyszínen. Néhány más nyelv is elérhető lesz FM-rádión keresztül. Kérjük, hozzál saját FM-rádiót.”

A konferenciára egyrészt fizikailag az Courtyard Bucharest Floreasca szállodában, másrészt online, a Zoom segítségével kerül sor.

Hisszük, hogy ez egy nagyszerű lehetőség lesz az egybeszerkesztésre az említett régiók és más helyek gyülekezeteinek sok szentje között. Kérjük, imádkozva fontoljátok meg, hogy részt vegyetek velünk ebben az időben, és az Úr öntse ki az áldását!

A szálloda címe:
Courtyard Bucharest Floreasca
Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A Bucharest
Romania 020337

https://www.marriott.com/en-us/hotels/buhcf-courtyard-bucharest-floreasca/overview/

Férfitestvérek a közép- és kelet-európai, valamint a balkáni régióban

Program
Péntek 18:00 – 20:00 Közösség és imádság (NEM elérhető online)
Szombat 08:00 – 10:00 1. üzenet
10:30 – 12:30 2. üzenet
15:00 – 17:00 3. üzenet
Vasárnap 08:00 – 08:45 Úr Asztala
09:15 – 11:00 4. üzenet

 

Azoknak, akik online vesznek részt a konferencián a Zoom segítségével:

„Azoknak, akik részt kívánnak venni a konferencián, regisztrálniuk kell. A konferencia összes találkozójának a linkje elérhető lesz ezen a weboldalon azok számára, akik online csatlakoznak.

Személyenként van egy 5 eurós javasolt adomány.”

Azoknak, akik részt vesznek a konferencián fizikailag a Courtyard Bucharest Floreasca szállodában:

Szállás:

A konferencia ideje alatt nem lesz szervezett szállás. Azoknak, akik részt kívánnak venni a konferencián, maguknak kell gondoskodniuk a szállásukról, vagy úgy, hogy foglalnak egy szobát a Courtyard Bucharest Floreasca szállodában, ahol a konferencia lesz, az akciós áron, 84 euró kétágyas szobánként (azaz két személy részére) reggelivel, vagy 72 euró egyágyas szobánként (azaz egy személy részére) reggelivel (kérjük, használd ezt a linket), vagy úgy, hogy a környéken máshol keresnek szállást.

Étel:

A konferencia díja (lásd alább) két snacket tartalmaz: egyet szombaton és egyet az Úr napján a Courtyard Bucharest Floreasca-ban.

Parkolás:

Parkolási lehetőség lesz a Courtyard Bucharest Floreasca szállodában. A parkolás ára 10 euró naponta.

Gyermekek:

Szeretnénk tájékoztatni a szülőket, hogy a konferencia találkozói során tervezzük, hogy időt szervezünk a gyerekeknek.

Konferencia díja:

A konferencia díja azokra vonatkozik, akik fizikailag a Courtyard Bucharest Floreasca szállodában vesznek részt a konferencián; nem vonatkozik azokra, akik online csatlakoznak a konferenciához.

Felnőtt (12 éves és idősebb): €15

Gyermek (12 éves kor alatt): Ingyenes

Átutalás:

A konferencia díját a következő módokon lehet befizetni: A konferencia díja átutalható a Fundația Curentul Vieții számlaszámára; ezek az adatok:

IBAN a RON számlához

Beneficiary: Fundația Curentul Vieții
IBAN (RON): RO74 BACX 0000 0030 0462 2000
IBAN az eurószámlához IBAN (EUR): RO63 BACX 0000 0030 0462 2004
Bank: UniCredit Bank
SWIFT code: BACXROBU

Készpénz érkezéskor:

vagy a konferenciára érkezéskor a regisztrációkor lehet fizetni.

Regisztráció:

Azoknak, akik fizikailag a Courtyard Bucharest Floreasca szállodában vesznek részt a konferencián:

Szálloda címe:

A konferenciára való regisztrációhoz kérjük, töltsed ki az itt elérhető űrlapot legkésőbb 2022. szeptember 18-ig.

Kapcsolat:

Ha bármilyen kérdésed van a konferencián, Romániaban való fizikai részvétellel kapcsolatban, kérjük, írj nekünk a biroul@curentulvietii.org címre, vagy hívj minket / írj SMS-t nekünk a +40 783 043 603-as számon (a szám WhatsAppon is elérhető).