NADOLAZEĆA DOGAĐANJA

2022 KONFERENCIJA STAPANJA SREDIŠNJE, ISTOČNE EVROPE I BALKANA

23-25. septembar 2022

Bukurešt, Rumunija

Za više informacija koristite veb stranicu na hrvatskom ili engleskom jeziku. Hvala.

Preuzmite svoju bršuru za konferenciju ovdje

Sveti diljem područja Središnje, Istočne Evrope i Balkana željeli bi vas pozvati da učestvujete u nadolazećoj hibridnoj (fizički/online) konferenciji. Vjerujemo da će ova konferencija pružiti izvrsnu priliku za Gospoda da izgovori ohrabrujuću, opskrbljujuću i utješnu riječ crkvama i svetima u ovim regijama koje su direktno pod utjecajem sadapšnje nikad prije viđene situacije u svijetu.

„Danas zbog napretka u telekominikacijama i prijevoznim sredstvima, geografske daljine su se uvelike smanjile,… Danas su svakovrsni izumi i sredstva uzrokovali da ljudi posvuda po svijetu budu stopljeni. Stapanje Kristovog Tijela moguće je kroz sva moderna sredstva prijevoza i komunikacija. Dakle, sve crkve bi trebale živjeti u životu i u duhu te biti stopljene jedne sa drugima za očitovanje stvarnosti Kristovog Tijela.“

„Kako je čudesno da je Gospod podigao obnovu u Kini i onda je Svoju obnovu doveo na razna mjesta svijeta kroz promjene u situaciji u svijetu i kroz razne znanstvene (naučne) izume!Ono što je Gospod učinio zaista je predivno. Mi svi trebamo se uhodati sa Gospodnjim kretanjem i surađivati sa Njim za ispunjenje čežnje Njegovog srca u svu vječnost.“

Opća skica Božje ekonomije i primjereno življenje Bogočovjeka, 5. poglavlje, 5. odjeljak

Glavna tema:

BOŽJA EKONOMIJA U VJERI

Konferencija će biti na engleskom jeziku, a mi ćemo pružiti prijevod u:

 • Rumunjski
 • Bugarski
 • Mađarski
 • Češki/Slovački
 • Hrvatski
 • Ruski
 • Poljski
 • Kineski
 • Albanski
 • Grčki
 • Turski
 • Ukrajinski

Raspored će se sastojati od četiri sastanka riječi izgovorene na zadnjem ITERO (međunarodnom treningu za odgovornu braću), i dva sastanka sastojat će se od posebnog zajedništva.

Konferencija će se sprovesti i fizički u Arche Hotelu Krakowska i online putem zoom-a.

Adresa hotela:
Al. Krakowska 237
Varšava
http://www.archehotelkrakowska.pl

Vjerujemo da će ovo biti velika prilika za stapanje među mnogim svetima među crkvama iz ovih regija i drugih mjesta. Molimo vas, sa mnogo molitve razmotrite da učestvujete sa nama na ovoj konferenciji, i neka Gospod izlije Svoj blagoslov!

Braća u Središnjoj i Itsočnoj Evropi i Balkanu

Raspored
13:00 – 15:00 Registracija u hotelu
Subota 15:00 – 17:00 Poruka 1
17:00 – 19:00 Odmor i večera
19:00 – 21:00 Posebno zajedništvo
Nedjelja 10:00 – 10:30 Stol Gospodnji
10:30 – 12:30 Poruka 2
12:30 – 15:00 Odmor i ručak
15:00 – 17:00 Poruka 3

 

Oni koji će učestvovati u ovoj konferenciji putem zoom-a:

Oni koji žele prisustvovati ovoj konferenciji online NE MORAJU SE REGISTRIRATI niti moraju platiti konferencijsku taksu. Link za sve sastanke ove konferencije bit će dostupan na ovoj web stranici.

Oni koji će učestvovati na konferenciji fizički u Arche Hotelu Krakowska:

Smještaj:

Za vrijeme konferencije neće biti nikakvog organiziranog smještaja. Oni koji žele učestvovati na ovoj konferenciji trebaju si sami srediti smještaj bilo da bukiraju sobu u Arche Hotelu Krakowska, gdje će se održati konferencija, po promotivnboj cijeni od 260 poljskih zlota po dvokrevetnoj sobi (tj. za dvije osobe) sa doručkom, (molimo vas, upotrijebite ključnu riječ CEEB dok bukirate sobu) ili dok tražite smještaj negdje drugdje u blizini.

Hrana:

Koneferncijska taksa (vidi ispod) uključuje dva obroka, večeru u subotu 30. travnja (aprila) i ručak na dan Gospodnji 01. svibnja (maja) u Arche Hotelu Krakowska.

Parkiranje:

Parkirno mjesto bit će dostupno pored hotela Arche Krakowska. Parkiranje je za one koji dolaze izvana besplatno. Za one koji će ostati u hotelu parkirališna taksa je 25 poljskih zlota po danu.

Djeca:

Želimo obavijestiti roditelje da za vrijeme konferencijskih sastanaka planiramo organizirati vrijeme za djecu.

Koneferencijska taksa:

Konferencijska taksa primjenjiva je iskljčiivo na one koji će učestvovati na konferenciji fizički u Hotelu Arche Krakowska. Ona se ne primjenjuje na one koji će se priključiti konferenciji online.

Odrasli: $35 or €30 or £25
Dijete (4-8 godina): $20 or €15 or £15
Dijete (<3 godina): besplatno

Konferencijska taksa može se uplatiti na račun Fundacja Strumień Życia:
IBAN: PL31 1750 0012 0000 0000 2187 9835
ili se može platiti pri registraciji kad stignete na konferenciju

Registracija:

Oni koji će fizički prisustvovati na konferenciji u Arche Hotelu Krakowska:

Kako bi se registrirali za konferenciju, molimo vas, ispunite fornular dostupan ovdje, nekasnije od 20. travnja (aprila) 2022.

Kontakt:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili upita vezanih uz ovu konferenciju ako dolazite fizički pišite nam na konferencje@strumien.com.pl ili nazovite/ napišite nam sms na +48 793 053 494 (ovaj broij je također dostupan i na WhatsAppu).

REGISTRIRAJTE SE OVDJE