EVENIMENTE PLANIFICATE

2022 CONFERINȚA DE OMOGENIZARE PENTRU EUROPA CENTRALĂ, EUROPA DE EST ȘI BALCANI

30 aprilie – 1 mai

Descarcă aici broșura conferinței:

Sfinții din regiunile centrale, estice și balcanice ale Europei ar dori să vă invite să participați la o viitoare conferință hibridă fizică/online. Credem că această conferință va oferi Domnului o oportunitate excelentă de a vorbi un cuvânt de încurajare, de aprovizionare și de mângâiere bisericilor și sfinților din aceste regiuni care sunt direct afectate de situația mondială actuală fără precedent.

„Astăzi, datorită progresului în telecomunicații și mijloace de transport, distanțele geografice s-au redus foarte mult. […] Astăzi, tot felul de invenții și instrumente au făcut ca oamenii din întreaga lume să fie omogenizați. Omogenizarea Trupului lui Cristos este posibilă prin toate mijloacele moderne de transport (și comunicații). Prin urmare, toate bisericile ar trebui să trăiască în viață și în duh și să fie omogenizate unele cu altele pentru manifestarea realității Trupului lui Cristos.

Cât de minunat că Domnul Și-a ridicat recâștigarea în China și apoi a adus recâștigarea Sa în diferite locuri din lume prin schimbările din situația mondială și prin diferitele invenții științifice! Ceea ce a făcut Domnul este cu adevărat minunat. Cu toții trebuie să ajungem din urmă mișcarea Domnului și să cooperăm cu El pentru împlinirea dorinței inimii Sale în eternitate.”

(O schiță generală a economiei lui Dumnezeu și a trăirii potrivite a unui om-Dumnezeu, capitolul 6, secțiunea 5)

Subiectul General:

ECONOMIA LUI DUMNEZEU ÎN CREDINȚĂ

 

Conferința va avea loc în limba engleză, și vom furniza traducere în:

 • română
 • bulgară
 • maghiară
 • cehă/slovacă
 • croată
 • rusă
 • poloneză
 • chineză
 • albaneză
 • greacă
 • turcă
 • ucraineană

Programul va consta din patru sesiuni. Vor fi două sesiuni de vorbire din recentul ITERO și două sesiuni de părtășie specială.

Conferința se va desfășura atât fizic la Arche Hotel Krakowska, cât și online prin Zoom.

Adresa hotelului:
Al. Krakowska 237
Varşovia
http://www.archehotelkrakowska.pl

Credem că aceasta va fi o mare ocazie de omogenizare între mulți sfinți din biserici atât din aceste regiuni, cât și din alte locuri. Vă rugăm să luați în considerare, prin rugăciune, participarea împreună cu noi la acest timp și fie ca Domnul să-Și reverse binecuvântarea!

Frații din Europa Centrală, Europa de Est și Balcani

Program
13:00 – 15:00 Înscriere la Hotel
Sâmbătă 15:00 – 17:00 Mesajul 1
17:00 – 19:00 Pauza și cina
19:00 – 21:00 Părtășie specială
Duminică 10:00 – 10:30 Masa Domnului
10:30 – 12:30 Mesajul 2
12:30 – 15:00 Pauza și masa de prânz
15:00 – 17:00 Mesajul 3

 

Cei care vor participa la conferință on-line prin Zoom:

Cei care doresc să se alăture conferinței on-line NU TREBUIE SĂ SE ÎNREGISTREZE și nici să plătească taxa de conferință. Link-ul către toate întâlnirile conferinței va fi disponibil pe această pagină web.

Cei care vor participa fizic la conferința de la Arche Hotel Krakowska:

Cazare:

În timpul conferinței nu va fi nicio cazare organizată. Cei care doresc să participe la conferință trebuie să își aranjeze propria cazare fie rezervând o cameră la Arche Hotel Krakowska, unde va avea loc conferința, la prețul promoțional de 260 PLN per cameră dublă (adică pentru două persoane) cu mic dejun (vă rugăm să utilizați cuvântul cheie „CEEB” în momentul rezervării) sau găsiți cazare altundeva în zonă.

Hrana:

Taxa de conferință (vedeți mai jos) include două mese: cina sâmbătă, 30 aprilie, și prânzul de ziua Domnului, 1 mai, Hotelul Arche Krakowska.

Parcare:

Parcarea va fi disponibilă la hotelul Arche Krakowska. Parcarea pentru cei care vor veni la întâlniri din exterior este gratuită. Pentru cei care vor sta în hotel, taxa de parcare este de 25 PLN pe zi.

Copiii:

Dorim să îi informăm pe părinți că în cadrul întâlnirilor conferinței ne propunem să organizăm timp pentru copii.

Taxa de conferință:

Taxa de conferință se aplică exclusiv celor care vor participa fizic la conferința la Arche Hotel Krakowska; nu se aplică celor care se vor alătura conferinței on-line.

Adult: 35 USD sau 30 EUR sau 25 GBP
Copil (4-8 ani): 20 USD sau 15 EUR sau 15 GBP
Copil (<3 ani): Gratuit

Taxa de conferință poate fi transferată în contul Fundacja Strumień Życia:
IBAN: PL31 1750 0012 0000 0000 2187 9835
sau plătită la înscriere la sosirea la conferință.

Înscriere:

Cei care vor participa fizic la conferința de la Arche Hotel Krakowska:

Pentru a vă înscrie la conferință, vă rugăm să completați formularul disponibil aici până cel târziu pe 20 aprilie 2022.

Date de contact:

Dacă aveți întrebări sau întrebări legate de participarea fizică la conferința din Varșovia, vă rugăm să ne scrieți la konferencje@strumien.com.pl sau să ne sunați/trimiteți mesaj la +48 793 053 494 (număr disponibil și pe WhatsApp).

ÎNSCRIEȚI-VĂ AICI