EVENIMENTE PLANIFICATE

Conferința de Omogenizare Online pentru Europa Centrală, Europa de Est și Balcani

Aprilie / mai 2022

Sfinții din regiunile centrale, estice și balcanice ale Europei ar dori să vă invite să participați la o conferință online

Credem că această conferință va oferi o oportunitate excelentă pentru a ne omogeniza cu mulți sfinți din bisericile din aceste regiuni și din alte locuri.

Programul va consta în întâlniri generale de omogenizare pentru savurare în reciprocitate, mesaje video și întâlniri de grup mic în diferite limbi. Întâlnirile grupurilor mici de după-amiază sunt concepute pentru a oferi cea mai bună oportunitate pentru părtășie și rugăciune pe subiectului conferinței. Chiar dacă aceste întâlniri se vor desfășura în mai multe limbi, le-am sugera sfinților din toate țările participante care înțeleg limba engleză să se alăture întâlnirii de împărtășiri în grupuri mici în limbă engleză și să folosească această ocazie pentru a se omogeniza și mai mult cu sfinții din diferite țări.

Vă rugăm să considerați, cu rugăciune, posibilitatea de a participa împreună cu noi la acest timp și fie ca Domnul să reverse harul Său!

 Frați în Europa Centrală, Europa de Est și Balcani