ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνέδριο της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων 2023

19 – 21 Μαΐου 2023

Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Τα αδέλφια από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και από τα Βαλκάνια σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο ερχόμενο συνέδριο, που θα λάβει χώρα διαδικτυακά και ζωντανά. Πιστεύουμε ότι αυτό το συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία στον Κύριο να προσφέρει έναν λόγο ενθάρρυνσης, προμήθειας και παρηγοριάς σε όλες τις εκκλησίες και τους αγίους σε αυτήν την περιοχή, που επηρεάζονται από τη σημερινή παγκόσμια κατάσταση.

«Σήμερα λόγω της προόδου στις τηλεπικοινωνίες και τα μέσα μεταφοράς, οι γεωγραφικές αποστάσεις έχουν μειωθεί κατά πολύ. … Σήμερα κάθε είδους εφεύρεσης και κάθε μέσο κάνουν τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να συγκεραστούν. Ο συγκερασμός στο Σώμα του Χριστού είναι εφικτός μέσω όλων των σύγχρονων μέσων μεταφοράς και επικοινωνιών. Επομένως, όλες οι εκκλησίες πρέπει να ζουν στη ζωή του Χριστού και εν πνεύματι καθώς συγκεράζονται μεταξύ τους για την εκδήλωση της πραγματικότητας του Σώματος του Χριστού».

«Τι θαυμάσιο γεγονός που ο Κύριος ανέγειρε την ανάκτησή Του στην Κίνα και, εν συνεχεία, έφερε την ανάκτησή Του σε διάφορα μέρη του κόσμου μέσω των αλλαγών στην παγκόσμια κατάσταση, αλλά και των διαφόρων επιστημονικών εφευρέσεων! Αυτό που έχει κάνει ο Κύριος είναι πραγματικά υπέροχο. Πρέπει όλοι να προλάβουμε να συμμετάσχουμε στην κίνηση του Κυρίου και να συνεργαστούμε με Αυτόν για την εκπλήρωση της επιθυμίας της καρδιάς Του στην αιωνιότητα».

“(Γενικό Περίγραμμα της Οικονομίας του Θεού και της Σωστής Καθημερινής Ζωής ενός Θεανθρώπου, Κεφάλαιο 6, Τμήμα 5)”

α αδέρφια από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και από τα Βαλκάνια

Γενικό Θέµα:

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Πρόγραμμα
Παρασκευή 19:00 – 21:00 Κοινωνία και Προσευχή 
Σάββατο 09:00 – 11:00 1ο Μήνυμα
11:30 – 13:30 2ο Μήνυμα
16:00 – 18:00 3ο Μήνυμα
Ημέρα του Κυρίου 09:00 – 09:45 Το τραπέζι του Κυρίου
10:15 – 12:00 4ο Μήνυμα